Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

MERVI JUURI,

puheenjohtaja

Olen Mervi Juuri 46v, neljättä vuotta peräkkäin Suomen Moniääniset ry:n puheenjohtaja. Elän yksin Helsingissä. Olen käynyt Kallion ilmaisutaidon lukion. Sairastuin lukion jälkeen psyykkisesti. Olen kouluttautunut kokemusasiantuntijaksi: kierrän kertomassa selviytymistarinaani skitsofrenia-sairauden kanssa elämisestä toisille kuntoutujille, heidän omaisille, mielenterveyden ammattilaisille ja opiske-lijoille. Pidän myös Mielenterveyden ensiapu 1 ja 2 -koulutuksia. Olen Mielentervey-den keskusliiton liittovaltuuston jäsen kolmatta kolmivuotiskautta. Pääsin elokuussa 2017 kosmetologikouluun ja jos kaikki menee hyvin, valmistun joulukuussa 2018 kosmetologiksi. Olen kuullut ääniä noin 25 vuotta. Olen saanut kuntoutua raittiiseen hyvään arkipäivään.

ANNI TERVONEN,

varapuheenjohtaja

Olen Anni Tervonen, 30-vuotias ääniä kuuleva kokemusasiantuntija Etelä-Pohjanmaalta Seinäjoelta. Harrastuksiini kuuluu musiikki, käsityöt ja uinti. Kirjoitan myös mielelläni runoja. Olen kuullut ääniä 15 vuotta ja olen toiminut kokemus-asiantuntijana 5 vuotta.  Olen myös ollut Suomen Moniääniset ry:n hallituksessa jo useamman vuoden ajan. Haluan jakaa tietoa äänien kuulemisesta ja haluan levittää vertaisryhmiä ympäri Suomea. Toivotan kaikki sydämellisesti tervetulleeksi Suomen Moniääniset ry:n toimintaan.

SAMI JUNTUNEN,

sihteeri

Olen Sami Juntunen, 38-vuotias mediatekniikan insinööri. Olen tällä hetkellä työkyvyttömyyseläkkeellä. Olen yhdistysaktiivi ja puuhailen kokemusasiatuntijana omaa tarinaa kertoen niin yhdistyksille kuin opiskelijoille ja ammattilaisille. Harrastan elokuvien tekoa. Olen tehnyt vertaistuesta elokuvan ja opetuskäyttöön lyhyemmän version, jota markkinoin. Tärkeää elämässäni ovat ystävyys ja hyvät suhteet perheeseeni. Pitkäaikainen tavoitteeni on tulla elokuvaohjaajaksi työelä-mässä.

SAMULI AALTO,

rahastonhoitaja

Hei, olen ollut yhdistyksessä nyt toista vuotta rahastonhoitajana ja muutaman vuoden hallituksen jäsenenä. Tulin Suomen Moniäänisiin kuntouttavan koulutuksen työharjoittelun kautta, tätä ennen olin jo käynyt Kampin ääniä kuulevien vertaistukiryhmässä. Yhdistystoiminta on toiminut minulle kuntouttavana ja sisältöä arkeen tuovana asiana, joka on minulle tärkeää. Harrastan tietokoneella tehtäviä projekteja sekä elokuvia, kirjoittamista ja pelejä. Toimin myös kokemusasian-tuntijana. Mielestäni tulen toimeen hyvin, vaikka kuulenkin ääniä, joita muut eivät kuule.

SUSANNE ÅDAHL,

asiantuntijajäsen

Olen Helsingistä kotoisin oleva tutkija ja opettaja. Kiinnostukseni äänten kuulemista kohtaan syntyi tutkimustyöni aikana jolloin vuosina 2013-2015 tutkin äänien kuulijoiden kokemuksia haastattelemalla Moniäänisten jäseniä. Koen että on tärkeätä tehdä työtä sen eteen, että äänien kuulemiseen liittyvä stigma hälvenee ja että kokemuksesta puhutaan. Hallituksen jäsenenä koen, että tehtäväni on tukea äänien kuulijoita ideoimalla uusia kehityshankkeita, joiden kautta olisi mahdollista tukea jäsenten toipumista ja parantaa heidän elämänlaatuaan.

SARI JÄRVELÄINEN,

varajäsen

Olen Sari Järveläinen, lähempänä viittäkymmentä kuin kolmeakymmentä ikävuotta. Olen kuullut ääniä 90-luvun lopulta lähtien. Moniäänisissä olen toiminut sihteerinä ja rahastonhoitajana ja nyt olen hallituksen varajäsen. Olen vertaistukitoiminnassa aktiivisesti mukana. Muita harrastuksia on politiikka, olutseuran jäsenyys ja olen myös sukukerhomme aktiivi. Lisäksi harrastan jonkin verran liikuntaa ja asun avopuolisoni kanssa Vantaalla.

AATU POUTANEN

varajäsen, asiantuntija

Olen Moniäänisten asiantuntijajäsen Turusta. Koulutukseltani olen uskontotieteilijä, ja mielenkiinnon kohteisiini kuuluvat mm. kaikenlaiset harha-aistimukset, mystiset ja uskonnolliset kokemukset ja niihin liittyvät tulkinnat. Olen kiinnostunut edistä-mään ääniä kuulevien hyvinvointia ja äänien kanssa toimeen tulemista omalla työlläni. Olen myös Suomen Mielenterveysseuran koulutettu vapaaehtoistyöntekijä. Pidän blogia, jonne kirjoitan yleistajuisia juttuja mielenkiinnon kohteistani, ja tulevaisuudessa suunnitelmissani on keskittyä sekä tietokirjojen että kaunokirjal-lisuuden parissa työskentelyyn. Kotisivuni löydät täältä.

Evästeet

Hyväksytkö evästeiden käytön?