Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Moniääniset hakee järjestösihteeriä viestintätehtäviin

Suomen Moniääniset ry edistää mielen sisäisiä ääniä kuulevien ihmisten hyvinvointia tarjoamalla vertaistukea ja tietoa. Jäsenistömme koostuu pääasiassa ihmisistä, joilla on kokemusta äänien kuulemisesta, mutta mukana on myös läheisiä ja mielenterveysalan ammattilaisia. Toimintamme on STEA:n rahoittamaa ja pohjautuu kansainvälisen kattojärjestömme Intervoicen arvoihin ja periaatteisiin. Lisäksi toiminnassa on keskeistä Rakentava ja myötäelävä vuorovaikutus (engl. Nonviolent Communication).

Järjestösihteeri

Etsimme ihmistä, joka pystyy omalta osaltaan tukemaan yhdistyksemme ihmisyyttä kunnioittavaa ilmapiiriä, haluaa työskennellä tavoitteellisesti ja kokee työmme lähtökohdat merkityksellisiksi. Hakemamme henkilö on inspiroitunut työskentelemään yhdistyksemme viestinnän parissa (noin 50 % työajasta) ja tämän lisäksi motivoitunut hoitamaan toimistorutiineja ja muita yhdistyksen toimintaan liittyviä tehtäviä (noin 50 % työajasta). Järjestösihteeri osallistuu lisäksi Rakentava vuorovaikutus mielenterveyden tukena -hankkeen koulutukseen, jossa opiskellaan syvällisesti vuorovaikutustaitoja sekä erityisesti oman itsen ja muiden empaattista ja rakentavaa kohtaamista.

Odotamme hakijalta korkeakoulututkintoa sekä

• osaamista viestinnän suunnittelusta ja toteuttamisesta
  • sosiaalisen median tuntemusta
  • itsenäistä ja vastuullista työotetta
  • kiinnostusta mielenterveyskentällä työskentelyä kohtaan
  • erinomaista suomen kielen taitoa
  • MS Office-ohjelmien sujuvaa käyttöä

Joustavuus on tärkeää – pienen työyhteisön toimivuus edellyttää muuttuvissa tilanteissa mukana pysymistä ja valmiutta tarttua mihin tahansa tehtävään. Eduksi katsomme kokemuksen järjestötoiminnasta sekä taitto-ohjelmien käytöstä. Myös hyvästä englannin kielestä ja taloushallinnon perusteiden osaamisesta on hyötyä tehtävässä.

Järjestösihteerin toimenkuva antaa mahdollisuuden kehittyä etenkin viestijänä järjestömaailmassa ja mielenterveysalalla. Rakentava vuorovaikutus mielenterveyden tukena -hanke puolestaan tarjoaa erityisen tilaisuuden kehittää omia vuovaikutustaitoja (joista on hyötyä työelämän lisäksi myös muilla elämän osa-alueilla) ja tutustua hanketyöskentelyyn. Järjestösihteeri pääsee edistämään ääniä kuulevien ihmisten hyvinvointia Suomessa ja hänellä on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa omaan työnkuvaansa ja yhdistyksen toiminnan kehittämiseen.

Toimipaikka sijaitsee Itä-Pasilassa hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työaika 30 h 24 min viikossa (80 %). Palkka on 2034 €/kk.

Pyydämme lähettämään hakemuksen ansioluetteloineen mahdollisimman pian, viimeistään 14.4.2018, osoitteeseen annika.roihujuuri@moniaaniset.fi. Mainitsethan hakemuksessasi, koska voisit aloittaa työn.

Tiedustelut puhelimitse tiistaisin ja torstaisin klo 10 – 12 /toiminnanjohtaja Annika Roihujuuri, p. 040 830 9663.

Evästeet

Hyväksytkö evästeiden käytön?